Въпреки че и все още не са се обърнали публично към слуховете

...
Въпреки че и все още не са се обърнали публично към слуховете
Коментари Харесай

Дженифър Лопес за кратко представя Бен Афлек на фона на слухове за раздяла

Въпреки че и все още не са се обърнали обществено към слуховете за положението на брака им, това не значи, че ще спрат да приказват един за различен изцяло. Всъщност певицата неотдавна повдигна въпроса за актьора, до момента в който споделяше историята за това по какъв начин се е запознала .

Както Лопес изясни в епизода от 20 май на Jimmy Kimmel Live!, тя е наследила любовта си към спечелилия в EGOT от майка си. Така че, когато се натъкна на Стрейзънд преди две десетилетия, тя си спомни по какъв начин й е споделила: „ О, боже, обичам те! “

Лопес сподели, че звездата е била доста блага и даже разяснява годежния пръстен, който е получила от Афлек на времето.

„ Значи това е огромен елмаз, “ актрисата си спомни думите си. „ Помислих си „ Да, по този начин е. “ 

Лопес сподели, че Стрейзънд също й е дала съвет за филми и я попита по какъв начин се е справила с цялата популярност – със стипцата от Второ действие си намерения: „ Ти си най-известният човек на всички времена. "

„ Беше толкоз сюрреалистично “, продължи Джей Ло, „ само че бях толкоз очарована от нея. “

Това не беше единственият път, когато Лопес загатна за малко Афлек по време на нея изявление с . Докато обсъждаше идното си турне, номинираната за Грами беше запитана дали близнаците й, които споделя с някогашния си брачен партньор, ще се причислят към нея на пътя. И до момента в който Лопес означи, че ще бъдат там за „ част от това “, тя призна, че „ те не желаят да са с мама от самото начало “ в този момент, когато са на 16.

„ Неудобно е за тях ", изясни тя. „ Аз също върша секси неща на сцената. Те са като „ Кой си ти сега? “ Защото ме виждат у дома с кок, без грим и боса. “

Когато Кимел попита дали Лопес прави секси неща вкъщи, тя отговори: „ Правя секси неща вкъщи от време на време, само че те не знам това. "

Източник: eonline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР